Tervetuloa blogiini!

Ensimmäinen postaus, kuinka vaikeaa kirjoittamisen aloitus voikaan olla?

Olen vitsaillut jo pitkään, että aloittaisin blogin kirjoittamisen. Jossain vaiheessa vitsi alkoi kuitenkin tuntua todelta ja miehen kannustuksesta mietin, miksi en kokeilisi? En ole koskaan ollut mikään hyvä kirjoittaja, mutta aiheita on tullut mieleen mistä haluaisin kirjoittaa. Tästä se nyt lähtee, ensimmäinen blogini.

Kuka olen?
Olen 30-vuotias nainen Uudeltamaalta. Olen naimisissa ja odotamme mieheni kanssa tällä hetkellä ensimmäistä yhteistä lastamme, jonka on määrä syntyä marraskuussa. Lisäksi perheeseemme kuuluu miehen lapset aikaisemmasta avioliitosta.  Työskentelen tällä hetkellä sosiaalialalla sekä opiskelen työn ohessa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

Millainen olen?
Olen iloinen, utelias ja välillä vähän äkkipikainen. Rakastan viettää aikaa erilaisten ihmisten kanssa. Nautin höpöttelystä ihmisten kanssa, mutta myös välillä ylisosiaalinen luonteeni tarvitsee omaa aikaa ja hiljaisuutta. Tällä hetkellä minua elämääni koskettaa suuresti tuleva vauva-arki. Tykkään kauniista asioista, neulomisesta, ulkoilusta sekä nauttia hyvästä ruuasta.

Mistä aion pitää blogia?
Blogini tulee käsittelemään raskautta, matkaa äitiyteen, perhearkea ja kaikenlaista vauvahössötystä. Uskon, sen myös olevan ripaus tasapainoilua opiskelun, työn ja vauva-arjen keskellä. Välillä mieleni täyttyy myös yhteiskunnallisista ajatuksista ja mietteistä, joita saattaa ilmaantua myös blogin puolelle.

Tervetuloa mukaan, katsotaan mitä tästä tulee!

Jos kirjoitukseni herättää ajatuksia, kysyttävää tai ihmeteltävää, kommentoi rohkeasti!

Comments

 1. Avatar Kaisa says:

  Hienoa! Pitkästä aikaa blogi, jonka päivittymistä odottaa innolla 🙂 kiva päästä kurkkimaan teidän arkeenne, pus <3

  1. JauJau JauJau says:

   Kiva kuulla, pian lisää uusia kirjoituksia arjestamme!

 2. Avatar Kikka Pihlainen says:

  😊👌

Vastaa