Isyyspakkaus

Päätin raskauden alkuvaiheessa, että haluan tehdä miehelleni isyyspakkauksen yllätyksenä. Isyyspakkaus on jakanut paljon mielipiteitä erilaisilla keskustelupalstoilla; Miksi isälle lahja? Itse ajattelin niin, että kun odotusaikana äitiin kohdistuu niin paljon huomiota olisi mukava ilahduttaa tulevaa isää. Jos miettii keskusteluja joita käydään raskausaikana, kohdistuu usein kuulumisten kyselyt tulevan äidin vointiin ja raskauden sujumiseen.

Aloitin varhaisessa vaiheessa ideoiden etsimisen eri blogeista. Rakasta itse yllätyksiä ja tavaroiden hankinta pakkaukseen oli minulle mielekästä puuhaa. Olin päättänyt antaa pakkauksen samaan aikaan kun äitiyspakkaus tulee. Tavaroita aloin hankkimaan vähitellen. Ajatuksenani oli että pakkaus sisältäisi tuotteita isälle, vauvalle sekä heidän yhteisiin hetkiin.

Sain pidettyä hankintoja ja suunnitteluani hyvin piilossa. Välillä se on minulle vaikeaa, kun olen niin innoissani yllätyksistä. Yhden mokan kuitenkin tein. Tilasin eräästä verkkokaupasta tuotteita. Hain ne postista yhteisellä kauppareissulla ja mies jaksoi useampaan otteeseen kysellä mitä laatikko sisältää. Jouduin muuttamaan suunnitelmaani, kun hän palasi vielä muutama viikko myöhemmin asiaan ”mitä siinä laatikossa oli jonka haimme postista”. Sanoin, että saat tietää ylihuomenna. Mieheni jäi silloin kesälomalle ja päätin että pakkaus voisi olla kiva lahja kesäloman kunniaksi. Ei auttanut kuin seuraavana päivänä lähteä kiireellä ostamaan loput hankinnat pakkaukseen.

Tein pakkauksen lisäksi kirjeen kelalta, jossa on päätös isyysavustuksesta sekä postin saapumisilmoitus kortin. Tämän lisäksi tein pakkaukseen kuuluvan listauksen tuotteista. Sain näihin idean muista blogeista. Eilen tein blogista sain idean listaan sekä saapumisilmoitukseen, jotka muokkasin omiin tuotteisiin sopivaksi.

http://www.eilentein.com/2014/11/isyyspakkaus.html

http://www.eilentein.com/2015/06/isyyspakkauksen-teeseitset.html

Idean ja mallin päätökseen löysin keskustelupalstalta, josta kopioin sen ja muokkasin omiin tarpeisiin.

Ehdin tulostaa listauksen, ennen kuin paketti oli täysin valmis. Pakettiin päätyi muutama bonuslahja kuten Adidaksen superstar- kengät, sukkia sekä kuolalappu.

Kun mies tuli töistä kotiin pöydällä odotti kirje sekä saapumisilmoitus. Annoin ne miehelle ja kerroin, että ne tuli postissa. Mies ihmetteli vähän kun saapumisilmoituksessa ei ollut mistä pakkauksen saa. Kipitin hakemaan paketin makuuhuoneesta. Luulen, että hetkellisesti meni täydestä myös se, että mieheni jäi pohtimaan onko tuotteet oikeasti tullut kelalta. Yllätys onnistui siis melko hyvin ja uskon että paketti oli kiva yllätys.

Pakkauksen sisältö:

Kaksi bodya, housut, myssy, kengät, sukkia

Tuttipullo ja tutit

Ruokalappu ja kuolalappu

Peppupyyhkeet, vaipat, talkki

Amme

Helistin, kirja

Kahvipapuja, kahvimuki

Lakuja, sisuja

Korvatulpat

Olut, energiajuoma

Vaikka kaikki tuotteet joita olin suunnitellut pakkaukseen, eivät siihen päätyneetkään olin itse tyytyväinen pakkaukseen ja eiköhän lahjansaajakin.

Comments

  1. Avatar Paula says:

    Olen koonnut isyyspakkausta miehelleni parhaillaan ja ajattelin antaa sen tulevana isäinpäivänä. Meillä on laskettu aika vajaan 3 kuukauden päästä. Yksi kaverini tokaisi myös, että miksi miehelle pitäisi sellainen tehdä?! Mun mielestä tosi kiva idea ja tykkään myös yllätyksistä, kun saan olla antava osapuolena. 🙂

    1. JauJau JauJau says:

      Minulla on mennyt kommentti vahingossa ihan ohi. Pahoittelut, että vastaan vasta nyt! Toivottavasti näet vastaukseni. Olen kuullut paljon samanlaisia kommentteja, miksi isää muistetaan erikseen, kun äitiyspakkaushan on vauvalle eikä äiti saa mitään erityistä, ellei isä jotenkin muista. Ihana idea antaa pakkaus juuri isänpäivänä! Toivottavasti miehesi tykkäsi pakkauksesta.

Vastaa