Vauvahankintoja osa. 2

Jo ihan alkuraskaudesta asti olen kovasti pohtinut miten pukea talvivauva. Koska vauvamme laskettuaika on marraskuussa voi silloin olla pakkasta ja lunta. Toisaalta taas voi olla vaikka lähemmäs 10 astetta lämmintä niin kuin edellisvuosina. Asumme Etelä-Suomessa, eli useimmiten täälläpäin marras-joulukuut ovat saattaneet olla lämpimiäkin. Tästä syystä on ollut hankala varautua siihen, millaisen haalarin ostaisimme.

Jo toukokuussa ennen aloin selailla tori.fi:stä talvihaalareita. Löysinkin mielestäni ihanan ja hintakin oli suotuisa. Päädyin heti ottamaan yhteyttä myyjään ja ostamaan haalarin. Joku ehkä pitää hölmönä, että viikolla 17 voi jo suunnitella tulevan vauvan talvivaatteita ja vielä ostaa niitä. Näin kuitenkin kävi, ostin silloin ensimmäisen haalarin. Haalari on kokoa 56. Se mistä siitä erityisesti tykkäsin, sen saa laitettua myös pussiksi. Haalari on todella hyväkuntoinen ja minusta kovin suloinen. Haalari vaikuttaa melko paksulta, käyttö sitten osoittaa onko toimiva. Haalarista maksoin 10€.

Ystäväni suositteli Polarn o. Pyretin windfleece haalareita monikäyttöisyytensä vuoksi. Aloin itse selvittää millaisesta haalarista on oikein kyse. Löysinkin monesta blogista käyttökokemuksia ja niiden perusteella en saanut enää haalaria mielestäni. Aloin katselemaan näitä myös torista. En kuitenkaan oikein löytänyt hyvää, jossa paikkakunta ja hinta-laatusuhde olisi kohdallaan. Onneksi maltoin hetken odottaa. Kesällä Polarn o. Pyretin verkkokaupan kesäaleissa kuluvan vuoden haalarimalli tuli alennukseen -50% alennukseen. Olin sen verran myöhässä, että kokoja oli kovin vähän. Tilasin verkkokaupasta koon 68. Joka menee oletettavasti kevät- talvella. Bongasin pienemmän koon Lappeenrannan myymälästä. Sopivasti kesälomareissullamme olimme lähellä Lappeenrantaa. Päätimme poiketa siellä myymälässä ja sieltä löysin saman haalarin koossa 56. Näin ollen meiltä löytyy nyt tätä haalaria kahdessa eri koossa :D. Haalarit maksoivat 39,95€/kpl.

Haalaria on kehuttu hyväksi ominaisuuksiensa vuoksi. Kylmemmällä ilmalla kerrospukeutuen, sekä esim. turvakaukalossa. Marraskuussa jos säät ovat vielä lämpimiä voi tuo toppahaalari olla liian paksu. Nyt löytyy sitten samassa koossa välikausimalli sekä paksumpi toppahaalari. Olen lukenut, että osa on pärjännyt tällä talvella, kun vauvan on pukenut lämpöpussiin vaunuissa. Haalari pitää vettä sekä tuulta. Haalarissa hihan- ja jalansuut saa käännettyä, joka vaikuttaa hyvältä ominaisuudelta. Nähtäväksi jää, onko tämä haalari käytössä kaikkien näiden hehkutusten arvoinen. Innolla ainakin odotan, että pääsen sitä käyttämään.

Talvea ja vauvaa odotellessa <3

Vastaa