Aikuisten ystäväkirja

Minulla ei ollut blogin perustaessa oikein suunnitelmaa mistä kaikesta haluan kirjoittaa. Eikä ole oikein vieläkään. Blogini on ollut aika informatiivinen erilaisista vauvajutuista nyt viime aikoina. Ajattelin vaihteeksi kirjoittaa itsestäni. Olen monessa blogissa lukenut aikuisten ystäväkirja postauksia ja ajattelin itsekin kokeilla.

Syntymävuoteni: 1988

Harrastukseni lapsena.. Olen lapsuudessani kokeillut monia eri harrastuksia; Ringetteä, cheerleadingiä, koripalloa, tanssia ja salibandya. Tanssia ja Salibandya molempia useamman vuoden.

Harrastukseni nyt.. Tykkään käydä kuntosalilla, lumilautailla, lenkkeillä ja retkeillä. Haluaisin opetella pelaamaan jalkapalloa ja soittamaan kitaraa.

Pienenä olin varma että minusta tulisi.. Jos miettii ammatteja niin, poliisi. Haaveilin tästä ammatista vielä teini-ikäisenä. En oikein tiedä tarkalleen miksi haaveeni kariutui. Silloin kun olin yläasteella poliisikouluun oli vielä pituusraja. Se poistui kuitenkin jo 2005. Muistan kyllä, että tämä on ollut varmaan yksi syy miettiä jotain muuta.

Isona minusta tulikin.. ammatiltani sosiaalialan työntekijä.

Täydellinen puoliso.. Luotettava, huumorintajuinen, kiltti, kunnianhimoinen. Onneksi olen löytänyt juuri täydellisen puolison.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen.. Ehdottomasti nyt olisin unen tarpeessa, mutta haluaisin myös enemmän aikaa puolisoni ja läheisten kanssa sekä aikaa siivoamiseen. Ehkä myös treenaisin enemmän ja haluaisin taas ehtiä lukea kirjoja. Toisaalta, en näihin tarvitsisi lisää tunteja vaan varmaan lastenhoitajan 😀

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifysta.. Hmm, riippuu kyllä mielentilasta ja seurasta. Mun musiikkimaku on kyllä niin laidasta laitaan, menee Antti Tuiskusta Metallicaan. Tietyssä tilanteessa vähän rockimpi ja jossain vähän popimpi. Mutta myös rap kuuluu listalle.

Noloin tv-ohjelma, josta pidän.. Varmaan kaikki reality hömpät.

Bravuurini keittiössä.. Hmm, tämä on vaikea. Tykkään tehdä ruokaa ja leipoa. Eniten teen perus kotiruokaa. Sanotaan vaikka kanakastike tai juustokakku.

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina, kun.. Ei tämä kyllä hävetä, mutta itken lähes aina kun kuulen ”Täällä pohjantähden alla” – biisin.

Lapsuuden lempilelu oli.. Ehdottomasti Barbie-nuket. Minulla on edelleen kaikki Barbiet tavaroineen tallella. Huoneestani löytyi kirjahylly, josta olin tehnyt Barbien talon. Jokaisella hyllyllä oli oma huoneensa, keittiö, olohuone, makuuhuoneet ja kylpyhuone. Alakerroksesta löytyi myös kampaamo.

Salainen paheeni on.. Varmaan herkuttelu, en kyllä tee sitä kovin salassa.

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut.. Joskus on parempi olla hiljaa ja kuunnella.

Vastaa